id1; id2; id3; id4; id5, id6; id7; id8; id9; id10; id11; id12; id13 ; id14; id15; id16
>> НОВИНИ

Опазване и устойчиво управление в района на Драгоманското бато

От февруари 2007 сдружение за дива природа "Балкани" и Българска Фондация Биоразнообразие изпълняват проект на тема "Опазване и устойчиво управление на района на Драгоманското блато и карстовия хълм Чепън".

повече >>

БФБ обявява нова сесия за финансиране на дипломни работи

БФБ обявява КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА СТУДЕНТСКИ ДИПЛОМНИ РАБОТИ в областта на биологичното разнообразие и управлението на защитените територии. Необходимо е да изпратите предложение за проект, съгласно приложения формуляр до 30.11.2007 г. на е-mail: stefan.avramov@biodiversity.bg

повече >>

Маркиране на туристически пътеки в Беласица

Започна маркирането на туристически пътеки в Беласица. Вече са маркирани 9 кратки маршрути в близост до селата Коларово, Самуилово, Камена, Ключ, Скрът и Габрене. Подновена е маркировката по маршрута Скрът – връх Тумба и е разработен нов подход към билото от село Габрене.

повече >>

Информационни срещи

От 19 до 25 септември 2007 г. Българска фондация Биоразнообразие (БФБ)в партньорство с дирекцията на Национален парк „Пирин”, Бизнес информационен и консултантски център-Сандански, общините Симитли и Струмяни организира информационни срещи в седемте общини около НП „Пирин”.

повече >>

Изложбата за “Зеления пояс в България” гостува един месец в Швейцария

Българска Фондация Биоразнообразие (БФБ) продължава популяризирането на инициативата „Зеления пояс” вече и извън пределите на страната. Изложбата, представяща пейзажи от пограничните планини по западната и южната ни граница бе официално открита на 28 септември 2007 г. в 18.00 часа в природозащитния център на Про Натура „Шам Пите” (Champ Pitet), разположен на брега на Нюшателското езеро в град Ивердон.

повече >>

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> 
أرشفة
© 2007-2009. Българска Фондация Биоразнообразие Всички права запазени