id1; id2; id3; id4; id5, id6; id7; id8; id9; id10; id11; id12; id13 ; id14; id15; id16
>> НОВИНИ

Зеленият пояс в Малешевска планина

Повече от 60 души взеха участие в официалното откриване на фотоизложбата "Зелен пояс" в читалище "Будител" - Струмяни. В откриването се включиха деца от Струмяни и Илинденци, кмета на общината - г-н Валентин Чиликов, служители на община Сандански и Регионален исторически музей - Благоевград.

повече >>

„Зеленият пояс – места забранени, забравени, запазени…”

Фотографската изложба тръгна по пътя на Зеления пояс. Първата спирка бе в района на Беласица. На 22 февруари БФБ представи пред обществеността на град Петрич запечатаните мигове в някой от нашите погранични планини – Странджа, Сакар, Осогово, Славянка…

повече >>

Работна среща «Зеленият пояс в Осогово»

Работната среща беше организирана от БФБ и Македонското Еколожко Дружество на 13-14 февруари 2007 в град Скопие. Целта бе да се координира работният план за първата година от съвместния проект по инициативата „Зелен пояс” в планината Осогово между България и Македония.

повече >>

"Зеленият пояс" гостува на Петрич

Българска фондация Биоразнообразие Ви кани на откриването на изложбата „Зеленият пояс – места забранени, забравени, запазени…” в сърцето на един от районите, включени в Зеления пояс. Очакваме Ви на 22 февруари 2007 г. (четвъртък) от 17.00 часа в Историческия музей в Петрич.

повече >>

Награди за природата

Ето и малко информация за младите ни поддръжници. По местната кабелна телевизия „Бац” в град Петрич всяка събота следобед се излъчва детското предаване „Слънчев часовник”. Част от задаваните въпроси към малките зрители са свързани с териториите, включени в инициативата „Зелен пояс”.

повече >>

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> 
أرشفة
© 2007-2009. Българска Фондация Биоразнообразие Всички права запазени